3 dags kursus i fascieterapi hos Nordjysk Motorik

Fascieterapi (MyoFascial Release)

3-dags kursus: onsdag 2. sept. til fredag den 4. sept. 2020, alle dage 9 – 16.

hos Nordjysk Motorik v/ Ilse Lund Jensen, Kr.Koldsvej 6, 7950 Erslev / Mors

 • ➢ Lær Fascieterapi (MyoFascial Release) og få en ny helhedsforståelse af kroppens opbygning, anatomi og fysiologi.
 • ➢ Et praksis-kursus som lærer dig at bruge grundlæggende fasciale teknikker, som er fantastiske især i kombination med andre kropsterapier.
 • ➢ Kurset er tilrettelagt for dig med praktisk erfaring i kropsterapi (massører, kraniosakral behandlere m.fl.).
 • ➢ Fascieterapi er en gammel behandlingsform, men har fået en opblomstring gennem de sidste ti år, hvor forsker og praktiker er gået hånd i hånd med at udvikle terapien.
 • ➢ Undervisningen er tilrettelagt efter underviserens egen kliniske praksis og tager udgangspunkt i teori og praksis hos Robert Schleip, Art Riggs, Rainer Wannak, Peter Schwind, Thomas W. Myers m.fl.

Pris: 4260,-kr. Depositum på 500,- opkræves ved tilmelding og tilbagebetales ikke ved afbud.
Der serveres frokost, kaffe /the og frugt/grønt på kurset, som er inkl. I prisen. Kommer du i en afstand, så overnatning er et behov kan jeg anvise muligheder på øen eller du kan overnatte i kursuslokaler eller i lækre sheltere også ved kursuslokalerne.

Tilmelding: senest den 12. august. Gennemførelse kræver min 8 deltagere. Tilmelding på ilse@nordjyskmotorik.dk eller 61680689

Organmassage – Visceral Manipulation

3-dags grundkursus

onsdag 23. september til fredag 25. september 2020, alle dage 9 – 16

hos Nordjysk Motorik v/ Ilse Lund Jensen, Kr.Koldsvej 6, 7950 Erslev / Mors

 • Lær Organmassage (Visceral Manipulation) på en nænsom og dybtgående måde.
 • Et praksis-kursus som lærer dig at bruge grundlæggende viscerale teknikker, som er uundværlige i kombination med andre kropsterapier.
 • Kurset har som indlæringsmål:
  • at give grundlæggende indsigt i de indre organers funktioner og tilegne sig terapeutiske færdigheder til at diagnosticere ubalancer og spændinger.
  • at få demonstreret og afprøvet elementære viscerale teknikker gennem gensidige hands-on. Der arbejdes hovedsageligt med fordøjelsesorganer.
  • at få indsigt i ”mavehjernens” univers.

Kurset er tilrettelagt for dig med praktisk erfaring i kropsterapi (massører, kranio-sakral behandlere m.fl.). Underviser: Wilhelm Nussbaumer, KiWi terapi. Undervisningen er tilrettelagt efter underviserens egen kliniske praksis og tager udgangspunkt i teori og praksis hos Benjamin Schield, Jean Pierre Barral, Hughes Milne m.fl.

Pris: 4260,-kr. Depositum på 500,- opkræves ved tilmelding og tilbagebetales ikke ved afbud. Der serveres frokost, kaffe /the og frugt/grønt på kurset, som er inkl. i prisen. Kommer du i en afstand, så overnatning er et behov kan jeg anvise muligheder på øen eller du kan overnatte i kursuslokaler eller i lækre sheltere også ved kursuslokalerne.

Tilmelding: senest den 9.september. Gennemførelse kræver min 8 deltagere. Der er 12 pladser på holdet. Tilmelding: 61680689 eller ilse@nordjyskmotorik.dk

Seneste nyt

Behandlinger
Klinik:   Aabyhøj Osteopati, Klamsagervej 29, 2.sal, 8230 Åbyhøj –  www.aabyhojosteopati.dk

Tidsbestilling:   pr. telefon eller sms:  26 21 61 39 – eller pr. e-mail: Wilhelm@KIWIterapi.dk

Prisen for en behandling er 700 kr.  (børn 500 kr.)

Hjemmebehandling efter aftale.

Du kan betale med MobilePay til 26 21 61 39

Kurser

 Kurser “on demand”
Send os en mail med din interesse for et bestemt kursus (se KST-kursusbeskrivelse). Når der er fire med interesse i samme kursus, så finder vi en dato, som passer alle, hvorefter kurset tilbydes offfentligt til andre interesserede. Min. 8 deltagere.