Terapi Kirsten

Erfaringsterapi

Kirsten Nussbaumer:
Jeg er uddannet biokinesiolog og kranio-sakral terapeut og har undervist og behandlet i begge dele. Mere end 25 års erfaring.

I Erfaringsterapi bruger jeg som udgangspunkt dine egne livserfaringer, når du ønsker at skabe en bedre fremtid for dig selv. Jeg giver dig mulighed for også at bruge mine erfaringer, og sammen kan vi lægge en plan for din fremtid, som du vil glæde dig over.

Jeg har en uddannelse som eksamineret biokinesiolog og kranio-sakral terapeut, og har undervist og behandlet med begge dele i mange år.

Men det er mine erfaringer i livet, som virkelig gør en forskel, og sådan er det også for dig.

Utallige gebrækkeligheder har jeg selv fundet en løsning på. Også dem, som man anser for kroniske. Jeg vil ofte henvise til andre, hvis jeg ved, at de har ekspertisen. Alt efter hvilke symptomer, som er mest fremtrædende hos dig.

Kinesiologi vil jeg gerne bruge, især hvis du har naturmedicin i skabet, som du er usikker på. Mulighederne er mange.

Kranio-Sakral Terapi bruger jeg i mindre omfang, men henviser ellers til min mand, som er genial til den terapiform, og som han har levet af i mange år.

Først og fremmest tilbyder jeg en samtale, som kan afgøre, hvad du har brug for. Herefter ser vi på, hvilke muligheder der er.

En trommerejse er bestemt også en mulighed, som jeg mener, at man kommer langt med, og som jeg gerne arbejder med.

Alt er muligt. Af og til er der lang leveringstid på mirakler, men nyd livet lige så længe det er en oplagt mulighed og lær af livet. Det har været mit tema. Genialt for mig. Hvad er dit tema, lærdom eller man kan kalde det lektie i livet?

Du er velkommen.

Kærlig hilsen
Kirsten

Behandlinger

Klinik: Silkeborgvej 152, 8000 Aarhus C
og Falkevej 178, 8560 Kolind

Tidsbestilling

pr. telefon eller sms: 24 65 73 83
– eller pr. e-mail: kirsten@kiwiterapi.dk

Pris pr. behandling 600 kr

Du kan betale med MobilePay