Terapi Wilhelm

Kranio-Sakral Terapi – KST

Wilhelm Nussbaumer
Wilhelm Nussbaumer: født 1947 og opvokset i Schweiz. B.A. i informations -videnskab fra Århus Universitet, og har tidligere været beskæftiget som økologisk landmand, journalist og voksenunderviser.

20 år har jeg undervist og behandlet professionelt med Kranio-Sakral Terapi (KST) i både Danmark, Norge og Finland. Nu i min klinik i Aarhus, men også i Kolind på Djursland.

Jeg er uddannet på skoler indenfor alle eksisterende retninger af Kranio-Sakral Terapien og stort set kun i udlandet. I kranial osteopati, som er den almindeligt kendte form for KST, men også i energetisk og biodynamisk KST ved Hugh Milnes Institut i Tyskland og Schweiz, foruden en hel del kurser hos Benjamin Shield (USA), Giorgia Milne (USA) og Michael Kern (GB) m.fl.

Muskelhindeterapi (Fascieterapi) har jeg arbejdet med i 3-4 år, efter jeg på 4 kurser i Hamborg lærte en speciel metode hos professor Robert Schleip (myofascial.de) og hos FiHH-instituttet i Tyskland.

Sammen med min kone Kirsten har jeg arbejdet på at løse gåden omkring hendes piskesmæld, og det er lykkedes. Kirstens problemer, som i form af et uheld begyndte kort efter hun blev født, har hele tiden været min drivkraft til virkelig at lære metoderne til bunds, og løbende er de heldigvis også kommet mange flere mennesker til gode.

I min behandlerpraksis har jeg hjulpet smertepatienter, mennesker med migræne, hovedpine, stress, nakke- og rygsmerter, børn med indlæringsvanskeligheder og hyperaktivitet, og ikke mindst småbørn med kolik og udviklingsproblemer.

Mine klienter oplever ligeledes gode resultater ved mange andre større eller mindre helbredsmæssige problemer, som kan have sin årsag i trafik- og arbejdsskader – eller helt tilbage fra barndommen/fødslen.

Alle har generelt gavn af min form for KST, og det er nødvendigt at opleve en behandling, for at vi sammen kan vurdere, om du har brug for flere KST-behandlinger for at løse et eventuelt specifikt problem, eller om det er andre terapeuter, som du har brug for.

Giv dig god tid og undgå at have stressende aftaler og stærk fysisk aktivitet umiddelbart før eller efter behandling.

Fascieterapi / Muskelhindeterapi

Afspænding af fascier, sener, ligamenter = Myofascial Release

Læs mere om Fascieterapi / Muskelhindeterapi …

Behandling med Fascieterapi kan fås særskilt eller i kombination med en Kranio-Sakral behandling, men jeg anbefaler en kombination.

Behandlinger

Klinik: Silkeborgvej 152, 8000 Aarhus C
og Falkevej 178, 8560 Kolind

Tidsbestilling

pr. telefon eller sms: 26 21 61 39
– eller pr. e-mail: wilhelm@kiwiterapi.dk

Prisen for en behandling i klinikkerne er 600 kr.

Prisen for en hjemmebehandling i Østjylland er 900 kr.

Du kan betale med  MobilePay

Hvordan foregår en behandling i praksis?

Man ligger iført løst tøj på en briks, mens der med meget blide tryk løsnes op for spændinger og blokeringer, især omkring hoved og rygsøjle. De fleste oplever derved en dyb afslappelse og vil mærke en positiv virkning efter meget få behandlinger.

Nogle er blevet hjulpet fuldstændigt med én behandling, andre får først en væsentlig bedring efter flere behandlinger. Antallet af behandlinger afhænger af klientens lidelse m.v., og aftales hver gang individuelt i en åben samtale.

Kranio-Sakral Terapi (KST) er gennem de sidste 20 år blevet kendt som en alsidig terapiform for både børn og voksne. KST helbreder indefra ved at påvirke den ”urpuls” af vitalitet og livskraft, som findes i hele kroppen, men mest tydeligt i cerebrospinalvæsken, som omgiver hjerne og rygmarv. Denne puls kan opfattes som et udtryk for en persons vitalitet, og forandringer i dens rytme kan derfor medføre forandringer i både krop og sjæl.

Som behandler har jeg lært at mærke pulsen og ved hjælp af indsigt og teknikker at fjerne blokeringer og at gøre pulsen harmonisk. På denne måde aktiveres kroppens selvhelbredende kræfter, som ofte er meget parate til at arbejde.

Behandlingen udspringer fra en osteopatisk (manuel-medicinsk) metode, som blev opdaget af den amerikanske læge William Sutherland for hundrede år siden, og er siden blevet videreudviklet verden over.