Referencer og anbefalinger

“Min datter led af daglig hovedpine gennem flere måneder i teen-ages årene. Efter at have oplevet, ikke at få problemet løst gennem det almindelige sundhedsvæsen, opsøgte vi Wilhelm Nussbaumer. Bare 2 KST behandlinger skulle til, så var problemet løst og har ikke været der siden.

“Min mand har siden ungdomsårene haft nogle meget dårlige arme med gigtlignende tilstande i begge håndled. Meget forskelligt smertestillende medicin er afprøvet i tidens løb uden større virkning. Han prøvede så også Wilhelms blide hænders behandling og oplevede, at det gav den bedste virkning i mange år.”

“Jeg selv havde døjet med en spændt og øm skulder i længere tid, da jeg opsøgte Wilhelm. Efter bare én behandling var ubalancerne i min krop fjernet og jeg gik derfra som et nyt, vitalt menneske…”

“…Efter at have sloges med eftervirkningerne af et trafikuheld og det traditionelle behandlingssystem igennem næsten 9 år, mødte jeg endelig jer. Efter ganske få behandlinger begyndte min krop at fungere “normalt” igen. Det betød for mig, at jeg blev smertefri, kunne gå uden at halte, og fik mit liv tilbage…”

Wilhelm´s behandlinger har virket meget dybdegående på mig, både fysisk og psykisk. Han formår med sine sikre og sensitive hænder, at finde ubalancer, der ligger dybt i de forskellige strukturer i kroppen. Der er som om, han med sine hænder kan lytte sig ind til det væsentlige, til der hvor “problemerne” ligger gemt. Det virker utroligt forløsende, når ubalancerne løsnes. Det kan føles som et indre brusebad, eller som om noget indeni, er blevet glattet ud. Det gode er, at det bliver gjort i kroppens tempo, og at det sætter gang i en proces, som fortsætter efter behandlingen…”

Wilhelm har ikke kun hjulpet mig til en hverdag uden hovedpine, men han har også påvirket min forståelse af min krop og kroppens signaler.”

__________________________________________________________________

Jeg er i dag fuldtidsarbejdende sygeplejerske uden smertestillende og uden hovedpine.

Jeg var tilbage i 2013 udsat for et piskesmæld, som gav mig kronisk hovedpine.
I begyndelsen gik jeg til læge, hvor mit forløb endte med, at jeg fik diagnosen kronisk post traumatisk hovedpine. Min hovedpine var invaliderende for min hverdag som dengang sygeplejerskestuderende, og da jeg efter 8 måneder fik nok af sygedage, søgte jeg andre veje. Her blev jeg anbefalet at starte hos Wilhelm.

I begyndelsen var jeg lidt skeptisk efter lang tid med kronisk hovedpine, men allerede efter den første behandling vækkede Wilhelm min optimisme mod bedring.

Jeg husker særligt en af de første behandlinger, hvor jeg kom til behandling med en mild hovedpine, og da jeg kom hjem fik jeg voldsom hovedpine. Her forklarede Wilhelm mig, at det kunne forstås som et sundt tegn og betyde, at mit hoved var ved at arbejde sig tilbage til tilstanden før uheldet. Dette viste mig for første gang et positivt og omvendt syn på min smerte, hvilket blev min motivation for at forsætte behandlingen.

Jeg syntes det var specielt og til tider svært at tro på, at han ved at lægge sine hænder på mit hoved kunne forstå, hvad jeg havde været udsat for af traume. Men hver gang Wilhelm lagde sine hænder på mit hoved, mærkede jeg en energi, der fik mit hoved til at nå en tilstand uden smerte, hvis ikke for resten af dagen eller ugen, så i det mindste for en lille stund. Når jeg skriver om det, kan jeg nærmest fremkalde den følelse af energi og lethed, der strømmer ud af hans hænder.

Wilhelm har ikke kun hjulpet mig til en hverdag uden hovedpine, men han har også påvirket min forståelse af min krop og kroppens signaler.

Jeg kan stærkt anbefale kranio-sakral terapi, da denne behandling har gjort en kæmpe forskel for mig og mit helbred, og jeg er i dag meget taknemmelig for den behandling Wilhelm har givet mig.

________________________________________________

Vælg en naturlig vej til sundhed og helbredelse